Logo Àgora 2

En David es va convertir en el líder que la seva empresa necessitava i la va fer créixer un 120% en dos anys.

David PF Empresari del sector de transport i logística.

Girona.

Bomber en cap executiu.

Vam decidir juntament amb els meus socis contractar un Coach empresarial, perquè la nostra empresa es va enfrontar a una situació crítica i complicada de creixement i ens vam adonar que la nostra estructura, organització i dedicació feien impossible abordar els nous desafiaments per al creixement futur de l’empresa. Tots fèiem de tot i ni tan sols ens comunicàvem correctament.

"Recordo sentir-me com si fos un hàmster atrapat a la roda de la seva gàbia: simplement donant voltes, voltes i més voltes, fent el mateix una vegada i una altra."
DAVID PF SECTOR TRANSPORT I LOGÍSTICA

Estancat i esgotador.

En David es va adonar que feia el mateix una vegada i una altra i suposava erròniament que si ho feia més ràpid i més intensament, tindria més èxit. Però finalment es va adonar que simplement no podia seguir el ritme. No podia continuar treballant més i més hores només per obtenir el mateix resultat. La seva salut i estabilitat emocional estaven en joc.

"Sempre vaig estar atrapat en la tirania del que és urgent. Necessitava fer-ho tot al moment, sense assignar prioritats ni planificar. La realitat que vaig aprendre amb el meu coach, l’Àlex, és que havia de formar i empoderar altres persones perquè ho fessin per mi."
DAVID PF SECTOR TRANSPORT I LOGÍSTICA

Crear sistemes per ajudar a que la seva empresa prosperi.

Juntament amb el seu coach, l’Àlex, en David va construir els sistemes que el seu personal necessitava per poder deixar d’apagar focs cada dia. Va documentar el seu enfocament i va convertir la seva manera personal de fer les coses en sistemes que el seu equip podia executar amb precisió i amb autonomia. Això li va permetre assentar i consolidar la seva empresa i va aturar el cicle de gestió per urgència. Va aprendre a comunicar la seva visió empresarial als seus col·laboradors perquè poguessin alinear-s’hi: es tractava de que tots col·laboressin junts en com fer les coses a la seva manera, com ell ho havia fet per tenir èxit. 

"Com a propietari d'una empresa de mida mitjana el meu objectiu principal era fer-ho jo tot, cada dia. Mai se'm va acudir pensar com podia organitzar la meva empresa per no haver de fer el mateix l'endemà. Això és realment el que fan els sistemes i els processos."
DAVID PF SECTOR TRANSPORT I LOGÍSTICA

Les tres claus de l’èxit

1.

Alineï el seu equip al voltant de la seva visió empresarial.

A través del seu treball amb Àgora Coaching, en David va clarificar la visió de la seva empresa i va aprendre com comunicar-la al seu equip de manera inspiradora. Va definir la seva proposta de venda així :
“Ens movem per a tu”, i representa els valors centrals amb què en David va crear la seva empresa i alhora, són dos valors compartits al voltant dels quals va poder cohesionar-se tot l’equip. Acció i servei al client.

2.

Dissenyi sistemes eficients per aconseguir els seus objectius.

En David sabia que no volia continuar apagant focs cada dia. De manera que va trencar el cercle viciós construint i engegant sistemes i processos per obtenir els resultats que volia aconseguir, fent les coses com ell desitjava que es fessin.

3.

Creï una cultura empresarial que inspiri la seva gent.

Pregunti-li a en David què és el millor de la seva empresa, i li contestarà que són els seus col·laboradors. Treballen units i inspirats per una visió que dóna sentit al seu dia a dia i es queden a l’empresa perquè el projecte els encanta i motiva. La cultura empresarial que va construir en David és un clar reflex dels seus valors en acció.

Una empresa i una vida dels quals estar orgullós.

Avui, en David té una empresa que ha crescut més del 125%, sense la seva presència permanent per dirigir-la. I ja n’està construint una altra de nova amb un dels seus col·laboradors. Disposa de tot el temps que vol per gaudir de les coses que estima a la vida: escalar muntanyes, fer ioga i passar temps amb els amics i la família. A més, ell i la seva dona, la Carla, disposen del temps i dels diners necessaris per fer prosperar l’ONG que van crear per formar i inspirar els joves cap a la filantropia i l’esperit empresarial. Per intentar deixar el món una mica millor de com el van trobar en arribar-hi.

"Avui, la meva empresa és una orquestra absolutament ben afinada."
DAVID PF SECTOR TRANSPORT I LOGÍSTICA

Explori més històries de clients.