Logo Àgora 2

Un sistema integral per transformar la seva empresa, pas a pas.

Un procés verificat per construir els sistemes que la seva empresa necessita per créixer, i el mentor dedicat que necessita per implementar-los.

"Vaig completar la meva formació empresarial amb Àgora Coaching. Vaig realitzar un veritable MBA aplicat en temps real a la meva empresa, treballant-hi. On més podria aconseguir això? Mai havia trobat un programa que em donés tant per la inversió que vaig fer."
JOAN VM EMPRESARI DEL SECTOR FUSTERIA

Estem al seu costat, compromesos per al desenvolupament de cada pas del teu viatge empresarial.

1.

ETAPA UN

Posar les coses en ordre

Tota empresa necessita una base sòlida per créixer. Comenceu a construir la seva amb el nostre programa ÀVANZA i l’ajuda del seu Coach.

2.

ETAPA DOS

Fer que l'empresa creixi

A la fase de creixement, les recompenses són més grans, però també ho són els riscos. Consolidi els fonaments de la seva empresa perquè pugui impulsar-ne el creixement i l’expansió amb la màxima probabilitat d’èxit.

3.

ETAPA TRES

Llibertat d'elecció

Preneu-vos la llibertat de triar en quina mesura voleu involucrar-vos en les operacions diàries de la seva empresa.

Els set sistemes essencials

Combinem sistemes verificats en el temps amb la responsabilitat i l’orientació d’un coach/mentor per impulsar no només el creixement de la seva empresa, sinó també el creixement del seu líder: vostè mateix.

Recurso 1

No importa quins siguin els seus desafiaments, l’ajudarem a construir els sistemes per resoldre'ls.

No importa quins siguin els seus desafiaments més grans: trobar personal excel·lent, atreure nous clients, maximitzar el flux de caixa o preparar la seva empresa per a la venda. El nostre Programa de Coaching Empresarial ÀVANZA pot ajudar-lo a aconseguir-ho. Aprengui com construir i consolidar l’empresa i la vida dels seus somnis.

El coach i consultor d'Àgora: el seu assessor empresarial personal.

Centrat en els resultats

No importa el tipus d’indústria en què estigui involucrat ni quines siguin les seves principals frustracions empresarials, el seu coach se centra en una sola cosa: ajudar-lo a utilitzar el seu enfocament per produir els resultats que desitja a la seva empresa. El guiarà a través del Programa Àvanza, assegurant que es generi  un canvi tangible en cada fase de desenvolupament.

Un mentor personal

Ningú no ho pot fer sol i vostè tampoc ho hauria de fer d’aquesta manera. Tot emprenedor va tenir un mentor en algun moment. El seu coach i consultor compta amb un coneixement profund dels desafiaments que comporta ser propietari i líder d’una empresa. En tot moment, el seu coach estarà al seu costat per ajudar-lo a fer el que calgui per consolidar la seva visió empresarial.

Mestres de l'enfocament d’Àgora

Beneficieu-vos de l’àmplia preparació teòrica i pràctica que tot coach d’Àgora rep a través del seu procés de formació i de les experiències adquirides per ajudar els empresaris a implementar el procés en tot tipus d’empreses i indústries.

"Necessites tenir un amic, algú que estigui al teu costat, algú en qui confiar. I això és el que és un bon coach: algú que de vegades et diu allò que no vols escoltar."
JOAN VM EMPRESARI DEL SECTOR FUSTERIA

Aquesta és la conclusió.

Res no parla millor dels resultats del Programa AVANZA d’Àgora Coaching que les experiències dels nostres increïbles clients.

DESCOBREIXEN QUE ESTAN MÉS ENFOCATS

Els nostres clients afirmen haver aconseguit un millor enfocament a l'estratègia i en la direcció empresarial després de treballar amb un coach d'Àgora Coaching.

ELS SOCIS TENEN UNA MILLOR DIVISIÓ DE RESPONSABILITATS

Més de la meitat dels empresaris amb un soci o copropietari experimenten una millor divisió de responsabilitats entre ells.

HORES RECUPERADES CADA SETMANA

De mitjana, els propietaris recuperen 14,5 hores a la setmana per dedicar-les a fer les coses que els apassionen. Guanyen més llibertat.

"Sens dubte vaig fer una gran inversió amb Àgora Coaching."
MIGUEL LC SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ
"La meva qualitat de vida va canviar radicalment en menys d'un any."
CRISTINA FB EMPRESÀRIA DEL SECTOR MODA
“La meva empresa té èxit. La meva gent també en té. I això va ser gràcies a Àgora Coaching.”
DAVID PF SECTOR TRANSPORT I LOGÍSTICA
"Àgora Coaching reuneix totes les peces necessàries per administrar una empresa."
JOAN VM EMPRESARI DEL SECTOR FUSTERIA

Demani una sessió de coaching gratuïta.

Faci el primer pas avui mateix.

El nostre equip està preparat per escoltar-lo i guiar-lo en els passos fonamentals que hauria de fer per al desenvolupament òptim de la seva empresa i de la seva qualitat de vida. Un dels nostres coaches l`ajudarà a definir la solució a les seves principals frustracions empresarials i als principals reptes a què s’està enfrontant. L’escoltarem per poder donar-li les respostes que esta buscant.