Logo Àgora 2

PER QUÈ ÀGORA COACHING?

Un sistema complet per construir una empresa que funcioni.

Durant els darrers 20 anys, hem ajudat centenars d’empreses com la seva. El nostre procés verificat per desenvolupar i implantar sistemes de gestió, combina un programa integral amb més de 250 eines de treball modernes i l’orientació personalitzada per part d’un coach especialitzat en la seva implementació, per ajudar-lo a construir una empresa que li entusiasmi liderar i que l’ajudi a viure la vida que vol viure. És el PROGRAMA ÀVANZA en acció.

PER QUÈ ÀGORA COACHING?

Què és el Programa Àvanza?

Moltes persones creuen que les empreses les construeixen empresaris ja formats per ser-ho. Però la veritat és que la majoria de les empreses comencen a les mans de tècnics que pensen que, pel fet que saben com fer la feina tècnica, seran capaços de construir una empresa d’èxit, rendible i sostenible en el temps. Aquesta suposició, que constitueix el pensament central d’Àgora, és la raó per la qual tantes empreses no prosperen i sovint acaben fracassant.

El Nostre Enfocament

Hem ajudat centenars d’empresaris a construir empreses que funcionen, creixen i generen beneficis constants i predictibles, i el nostre procés de millora contínua no s’ha aturat mai per aconseguir l’excel·lència per als nostres clients. Aquest és el nostre enfocament.

1. Treballar en la seva empresa, no per a la seva empresa

Per poder crear una empresa que no depengui de vostè i que tingui el màxim valor al mercat, s’ha de comprometre a treballar-hi cada dia. Percebre la seva empresa com el producte que ha de lliurar als seus clients és el segell distintiu del pensament emprenedor.

2. Visqui la vida dels seus somnis. La vida que mereix ...

La majoria dels emprenedors creen la seva pròpia empresa per aconseguir una vida millor i tenir més temps, diners i llibertat. Desafortunadament, la majoria dels empresaris es troben amb tot el contrari. El primer pas per aconseguir la llibertat empresarial és recordar per què va començar la seva empresa i reconèixer que el seu propòsit principal és millorar la seva qualitat de vida

3. Construeixi la imatge d'una empresa que funciona

Una empresa que funciona s’adapta a la seva vida, satisfà als seus clients i ajuda a generar compromís per part del seu equip. Crear una visió clara que descrigui com es veurà, actuarà, comportarà i funcionarà la seva empresa és essencial. És el seu projecte vital.

4. Transformi’s en el líder que la seva empresa necessita

La seva empresa és un reflex de vostè mateix. Tot el que pensa, sent, fa i diu s’hi reflecteix d’una manera o altra. Per tant, si no creix i no s’expandeix, la seva empresa tampoc ho farà. Per això és essencial que desenvolupi les seves habilitats com a líder empresarial.

5. Sistematitzi la seva organització

A temps, impecablement, exactament com es promet. D’això es tracta la sistematització. Al sistematitzar la seva empresa, l’estarà alliberant de dependre d’una sola persona, cosa que la farà extremadament valuosa per a un futur client o comprador, i també assegurarà que l’experiència dels seus clients sigui sempre excepcional a mesura que creixi i s’expandeixi.

6. Desenvolupi un equip d'alt rendiment

Permetre que altres persones dirigeixin la seva empresa és crucial si vol que creixi sense dependre de vostè. En desenvolupar una estratègia tant de sistemes com de persones, pot crear un equip compromès i dedicat a assolir la seva visió perquè pugui fer créixer la seva empresa sense que depengui de vostè.

7. Millori contínuament els seus sistemes empresarials

La innovació no és necessària, és essencial per al creixement continu de la seva empresa i la supervivència a llarg termini. Quan tingui implantats sistemes operatius sòlids, construeixi una cultura empresarial que impulsi el canvi i cohesioni un equip que estigui sempre enfocat en la  millor manera de satisfer els seus clients.

Els nostres coaches i consultors estan dedicats a assolir el seu èxit.

Àgora va ser una empresa pionera en la implementació d’un dels primers models de business coaching a Espanya fa més de 20 anys, i sabem molt bé què cal fer per construir empreses d’èxit, solvents, estables i rendibles. Cadascun dels nostres col·laboradors realitza una àmplia formació en la nostra metodologia de sistemes i processos, centrada en el desenvolupament del lideratge, i està altament qualificat per entrenar empresaris de tots els sectors per produir resultats reals i sostenibles en el temps.

"Necessites tenir un amic, algú al teu costat que hagi fet moltes vegades el viatge que tu estàs fent. Aquesta és una de les característiques que defineixen un bon coach."
CRISTINA FB EMPRESÀRIA DEL SECTOR MODA

El full de ruta del Programa ÀVANZA: un camí clar i provat cap a una empresa que funciona.

El cor del nostre Programa de Coaching Àvanza, el Full de Ruta, és una relació detallada, pas a pas, dels processos que abasten tot allò referent a la seva empresa. Cada procés està dissenyat per resoldre un problema diferent o crear un sistema específic per ajudar-lo a vostè i a la seva empresa a créixer, cosa que li permetrà generar un canvi real  i obtenir els resultats esperats.

"Sens dubte vaig fer una gran inversió amb Àgora Coaching."
MIGUEL LC SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ
"La meva qualitat de vida va canviar radicalment en menys d'un any."
CRISTINA FB EMPRESÀRIA DEL SECTOR MODA
“La meva empresa té èxit. La meva gent també en té. I això va ser gràcies a Àgora Coaching.”
DAVID PF SECTOR TRANSPORT I LOGÍSTICA
"Àgora Coaching reuneix totes les peces necessàries per administrar una empresa."
JOAN VM EMPRESARI DEL SECTOR FUSTERIA

Demani una sessió de coaching gratuïta.

Faci el primer pas avui mateix.

El nostre equip està preparat per escoltar-lo i guiar-lo en els passos fonamentals que hauria de fer per al desenvolupament òptim de la seva empresa i de la seva qualitat de vida. Un dels nostres coaches l`ajudarà a definir la solució a les seves principals frustracions empresarials i als principals reptes a què s’està enfrontant. L’escoltarem per poder donar-li les respostes que esta buscant.