Logo Àgora 2

Avís legal i condicions d'ús

Informació general:

 El lloc web www.Àgoracoaching.com és propietat de l’empresa Ahad 17 SL amb CIF: B17840638 i domicili fiscal a Veïnat de la Beguda, 25-17843 Palol de Revardit. També podeu posar-vos en contacte amb ÀGORA COACHING a través de l’e-mail: info@agoracoaching.com

 

Propietat intel·lectual i ús dels continguts:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i són propietat d’ÀGORA COACHING o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa d’ÀGORA COACHING.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les vostres dades personals s’incorporaran a fitxers titularitat d’ÀGORA COACHING amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que preveu la Llei podeu dirigir-vos per escrit a ÀGORA COACHING. Veïnat de la Beguda, 25-17843 Palol de Revardit.

Limitacions o exclusions de responsabilitat:

ÀGORA COACHING no es fa responsable de la informació que es pot obtenir mitjançant enllaços a llocs web o sistemes externs. ÀGORA COACHING no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.