Logo Àgora 2

Josep Lluís Moreno, propietari i director general de Moreno Metalls

Josep Lluís Moreno, propietari i director general de Moreno Metalls

Girona, Catalunya.

El projecte de transformació de Moreno metalls

El projecte de transformació de Moreno metalls, es va iniciar quan es va produir una escissió de l’empresa original, Mobra, propietat de dues famílies, i en la que en Josep Lluís hi va treballar durant molts anys com a tècnic especialista del sector, ocupant diferents posicions durant aquest període de temps; des d’ aprenent a operari fins a recolzar al seu pare per tirar endavant el projecte i finalment liderant el procés legal i organitzatiu de la escissió.

 

En el moment en que va decidir crear una nova empresa i passar de treballador a empresari, es va enfrontar al principal repte de la seva vida professional, liderar una empresa començant des del principi. És més, amb un competidor dur al seu mercat, l’altra part de l’empresa que també va seguir endavant.

 

En aquells moments, va prendre contacte amb Àlex Estebanell, fundador i soci director d’Àgora Coaching, i va decidir iniciar el Programa Àvanza amb un clar objectiu : assolir l’èxit del seu projecte, i que aquest, contribuís a proporcionar-li a ell i a la seva família, la qualitat de vida a la que aspirava i mereixia.

"Hem sigut capaços de trobar el camí per somriure treballant, de millorar el rendiment de l’empresa, d’ augmentar l’eficàcia i d’iniciar la recerca d’un estil propi fins trobar-lo i implantar-lo."
JOSEP LLUÍS MORENO, PROPIETARI DE MORENO METALLS

No va ser fàcil, com es pot veure mes endavant. Però va valdre la pena.

Un dia, quan el projecte de col·laboració amb Àgora Coaching arribava al seu final, vaig rebre el següent missatge que reprodueixo aquí amb la seva autorització, i que ha estat per a mi un orgull, una satisfacció i un gran al·licient que ha contribuït a donar-me encara mes motivació per ajudar a excel·lents persones i a excel·lents professionals com en Josep Lluís a fer realitat els seus somnis. En la actualitat, seguim en contacte per explorar junts projectes, compartir punts de vista i ajudar a altres empresaris a assolir la qualitat de vida que desitgen i a assolir el seu propòsit vital a traves de les seves empreses.

 

Jo també vull donar les gràcies públicament a en Josep Lluís per la seva generositat, gran professionalitat i envejable capacitat de lideratge, tant dins com fora de la seva empresa. Gràcies Lluís!!!

 

Àlex Estebanell

Un emotiu testimoni personal...

Hola Àlex;

Són les 6 de la tarda i enfilat a la muntanya de la O a Girona, cau el sol acaronant la catedral proporcionant una vista genial i una  temperatura ideal de la que  jo i la meva gossa gaudim.

Bé, això que explico no té mes importància que la que té o la que li vulguis donar. Però et vull dir que fa just un any enrere, arribar on hem arribat junts, era una cosa impensable.

 

I ara, anem al tema que ens ocupa. El tema és, coach i consultor, agraïment.

Agraïment perquè?

Després de passar un any on crec que poques coses hi podem afegir; emprenyades, acomiadaments , alguna llàgrima de ràbia, un infart, somriures, un horitzó clar, transparència i viure el procés de la construcció d’un equip.

Hem trobat la forma de construir el futur que jo volia edificar. Hem sigut capaços de trobar el camí per somriure treballant, de millorar el rendiment de l’empresa, d’ augmentar l’eficàcia i d’iniciar la recerca d’un estil propi fins trobar-lo i implantar-lo.

 

He entès el teu missatge; com es fa perquè una persona es pugui convertir en un verdader líder i que sigui capaç de liderar de tal forma de que tots el companys i col·laboradors vegin d’una forma diferent al seu cap. I aquesta és la manera que jo he triat per liderar. 

 

Creure en mi, tenir fe en els nostres objectius, tenir confiança en el meu equip, tenir “chispa”! Avui, desprès d’un any de dur treball,  la feina encara no està acabada i crec que mai no ho estarà del tot, però anem millorant plegats seguint la teva empremta, la del procés de coaching i consultoria que has deixat en nosaltres. 

 

Ja no toca tant directament el sol aquí dalt,  a la muntanya de la O. Avui  hem carregat piles per demà, avui ha estat un dia genial i demà, serà demà.

 

Gràcies Alex

Explori més històries de clients.