Logo Àgora 2

El full de ruta del
Programa Avanza.

De vegades, la part més difícil per fer un canvi a la seva empresa és decidir per on començar. Nosaltres fem les coses més fàcils amb un camí senzill i verificat cap a l’èxit. Cada pas del procés es basa en l’anterior, de manera que quan acabi el programa, tindrà una empresa completament sistematitzada que funcionarà de la manera següent…

Etapa un

Posar les coses en ordre

Tota empresa necessita una base sòlida per créixer. Desenvolupi els sistemes que la seva empresa necessita i posil’s en marxa.

"Mirar les coses de manera sistèmica va canviar la totalment la visió de la nostra empresa."
CRISTINA FB EMPRESÀRIA DEL SECTOR MODA

LIDERATGE

Treballi amb la seva empresa, no només en ella

La seva empresa és un reflex de la seva personalitat, tant de es seves fortaleses com de les seves debilitats, per la qual cosa iniciem el programa AVANZA ajudant-lo a créixer com el seu líder.

MÀRQUETING

Desenvolupi una estratègia de màrqueting sòlida

Descobreixi qui són els seus clients ideals i quines són les persones millor ateses pel seu producte o servei, i construeixi una estratègia que li permeti arribar fàcilment fins a ells.

FINANCES

Gestioni la seva empresa a través dels números

Creï sistemes financers que li permetin tenir el control sobre els  diners i el coneixement per utilitzar-los amb la finalitat de consolidar la seva visió empresarial.

 

GESTIÓ

Construeixi un equip d'alt rendiment

Aprengui com atraure i desenvolupar professionals  excel·lents que estiguin compromesos amb la seva visió i els seus valors i  que produeixin resultats excepcionals millorant contínuament els seus sistemes.

 

SERVEI AL CLIENT

Creï una experiència ideal per al seus clients

Dissenyi l’experiència de servei que els seus clients experimentaran i els sistemes necessaris per fer-la realitat de forma consistent i predictible, sense importar qui ho faci.

CONVERSIÓ DE CLIENTS POTENCIALS

Dissenyi un procés de vendes que funcioni

Resumeixi tot el que ha après sobre qui és el seu client i per què compra, i construeixi un procés de vendes que faciliti obtenir un “Sí” ràpidament.

GENERACIÓ DE CLIENTS POTENCIALS

Obtingui clients potencials fiables

Desenvolupi un sistema per atraure i interactuar amb els seus clients ideals perquè s’enamorin de la seva marca i del producte o servei que ofereix.

A punt per començar?

Etapa dos

Fer que l’empresa creixi

Una vegada que hagi ordenat la base de la seva empresa, pot iniciar una etapa de creixement.  Aprofiti el treball que va realitzar en la primera etapa de desenvolupament empresarial  per a agregar sistemes addicionals, millorar i potenciar els existents i començar a millorar contínuament la seva empresa per impulsar un creixement estable i constant.

"La meva empresa ha incrementar les seves vendes en un 176% en els dos últims anys."
JOAN V.M. EMPRESARI DEL SECTOR FUSTERIA

LIDERATGE

Esdevingui el líder que la seva empresa necessita

Aprengui mes sobre vostè mateix, sobre la seva gent i sobre la seva empresa per convertir-se en el líder capaç d’impulsar un creixement dinàmic.

MÀRQUETING

Expandeixi la seva estratègia de màrqueting per créixer

Avaluï el mercat cercant més i noves oportunitats i revisi la seva estratègia per incrementar la seva quota de mercat.

FINANCES

Administri el seu diners per créixer

Independentment del que li proporcioni el creixement (més ingressos, més guanys, més desenvolupament comercial), orienti els sistemes per administrar els seus diners cap als seus objectius.

GESTIÓ

Organitzi el creixement del seu equip

Doni el següent pas per créixer com a gestor excel·lent. Construeixi els sistemes que li permetin ajudar a expandir el seu equip d’acord amb la seva visió empresarial, els  valors i les normes de funcionament.

SERVEI AL CLIENT

Expandeixi l'experiència de servei als seus clients

El creixement genera més clients; la qual cosa significa que necessita escalar el sistema de servei i experiència del procés d’adquisició de productes o serveis per part dels seus clients per proporcionar-los una experiència de compra única i diferenciada dels seus competidors.

CONVERSIÓ DE CLIENTS POTENCIALS

Aconsegueixi més oportunitats de conversió

Ampliï la capacitat del vostre procés de vendes mitjançant el desenvolupament de sistemes de reconversió i referències de clients.

GENERACIÓ DE CLIENTS POTENCIALS

Incrementi l'abast del seu sistema de generació de clients potencials

Projecti les seves activitats de generació de clients potencials al següent nivell i aconsegueixi més clients, vendes i rendibilitat.

Vol fer créixer la seva empesa?

Etapa tres

Llibertat d’elecció

Quan tingui Els Set Sistemes Essencials completament implementats i treballant junts com un conjunt integrat operat per col·laboradors compromesos i inspirats, s’haurà guanyat la llibertat d’escollir la seva posició, dedicació i aportació de valor a la seva empresa, dins o fora d’ella.

"Avui, la meva empresa funciona com una orquestra molt ben afinada."
MIGUEL LC SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ

LIDERATGE

Lideratge en una empresa consolidada

Atès que la seva empresa ja no depèn de vostè, pot decidir exactament què vol fer amb ella, fer-la créixer més, vendre-la o preparar el procés de continuïtat familiar, però sobretot podrà decidir el temps que li dedicarà i quin paper jugarà la seva empresa per millorar la seva qualitat de vida.

Voleu tenir la llibertat de triar la vostra funció a la vostra empresa?

"Sens dubte vaig fer una gran inversió amb Àgora Coaching."
MIGUEL LC SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ
"La meva qualitat de vida va canviar radicalment en menys d'un any."
CRISTINA FB EMPRESÀRIA DEL SECTOR MODA
“La meva empresa té èxit. La meva gent també en té. I això va ser gràcies a Àgora Coaching.”
DAVID PF SECTOR TRANSPORT I LOGÍSTICA
"Àgora Coaching reuneix totes les peces necessàries per administrar una empresa."
JOAN VM EMPRESARI DEL SECTOR FUSTERIA

Demani una sessió de coaching gratuïta.

Faci el primer pas avui mateix.

El nostre equip està preparat per escoltar-lo i guiar-lo en els passos fonamentals que hauria de fer per al desenvolupament òptim de la seva empresa i de la seva qualitat de vida. Un dels nostres coaches l`ajudarà a definir la solució a les seves principals frustracions empresarials i als principals reptes a què s’està enfrontant. L’escoltarem per poder donar-li les respostes que esta buscant.