Logo Àgora 2

El Coaching Directiu és la fórmula més útil i eficaç per treballar amb membres de l'Alta Direcció.

El Coaching Directiu és la fórmula més útil i eficaç per treballar amb membres de l’Alta Direcció de manera personalitzada i en sessions d’acompanyament. Un camí segur per assolir un alt nivell de lideratge conscient.

“La solitud de l'alta direcció”

Aprofundirà en l’auto-desenvolupament d’habilitats inherents al càrrec i obtindrà el contrapunt a la “solitud de l’alta direcció”. Li permetrà treballar i prendre consciència dels diferents enfocaments i possibilitats per avançar en la consecució dels seus objectius com a líder.

Les sessions de coaching permeten generar l’espai on, en companyia del seu coach, reflexionar, revisar i desenvolupar el seu estil de lideratge. Podrà, si ho considera oportú, desenvolupar i reforçar habilitats en comunicació i motivació per obtenir el màxim rendiment del seu equip directiu.

Business meeting in lobby by two businessmen

Les tres actituds del líder conscient

Un sènior coach d’Àgora Coaching, l’ajudarà a desenvolupar les 3 actituds clau en vostè i en els seus directius, centrades en el desenvolupament del directiu-líder per desenvolupar una empresa excel·lent:

1) Responsabilitat incondicional
2) Integritat essencial
3) Humilitat ontològica

… i les tres habilitats relacionades amb la gestió dels seus equips i la seva interacció:

 

1) Comunicació autèntica.
2) Negociació Constructiva.
3) Coordinació impecable.

Totes aquestes actituds i habilitats “conscients”, quedaran totalment integrades gràcies a la setena disciplina: El mestratge emocional.

Sessions de Coaching

En les sessions de coaching podrà abordar aspectes com la brevetat en la comunicació empresarial com a element essencial de l’excel·lència i com articular-lo a la pràctica. El Coaching Directiu permet ajudar a créixer els seus col·laboradors impulsant la seva responsabilitat, creativitat i compromís.

 

A les sessions de coaching, on vostè marca l’agenda de prioritats, reflexionarà, revisarà i desenvoluparà a través de l’entrenament, el seu estil en la conducció de reunions i intervencions públiques a nivell institucional.

Avançarà en el disseny de les estratègies futures de la seva empresa, en la presa de decisions i la resolució de problemes en tots els àmbits d’actuació. El Coaching Directiu és una excel·lent disciplina per desenvolupar el seu nivell d’escolta, habilitat essencial en tot directiu.

 

El procés de coaching permet treballar la creació de l’ambient idoni per generar confiança i credibilitat en el seu entorn laboral per tal de fomentar la participació dels seus col·laboradors i tractar les creences limitadores que li impedeixen avançar i potenciar noves creences.

El Coaching Directiu és un contrapunt a la sensació inevitable de solitud que experimenten els professionals de l’Alta Direcció, més intensa en situacions de crisi.

"Sens dubte vaig fer una gran inversió amb Àgora Coaching."
MIGUEL LC SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ
"La meva qualitat de vida va canviar radicalment en menys d'un any."
CRISTINA FB EMPRESÀRIA DEL SECTOR MODA
“La meva empresa té èxit. La meva gent també en té. I això va ser gràcies a Àgora Coaching.”
DAVID PF SECTOR TRANSPORT I LOGÍSTICA
"Àgora Coaching reuneix totes les peces necessàries per administrar una empresa."
JOAN VM EMPRESARI DEL SECTOR FUSTERIA

Demani una sessió de coaching gratuïta.

Faci el primer pas avui mateix.

El nostre equip està preparat per escoltar-lo i guiar-lo en els passos fonamentals que hauria de fer per al desenvolupament òptim de la seva empresa i de la seva qualitat de vida. Un dels nostres coaches l`ajudarà a definir la solució a les seves principals frustracions empresarials i als principals reptes a què s’està enfrontant. L’escoltarem per poder donar-li les respostes que esta buscant.